Alex (alexbrie) wrote,
Alex
alexbrie

 • Mood:
 • Music:

Un an de X terminat

Povestea cu X-ul e ca in 2 ani jumate, oamenii aia traiesc o viata mult mai intensa, educational si social, decat am trait noi in 5 ani de facultate; ba chiar in 4 ani de liceu. Desigur, din punctul meu de vedere (care, ma stiti, nu am avut nicicand o viata sociala prea intensa). Dar la X.. e altfel; esti angrenat, vrei-nu vrei, in tot felul de activitati organizate; inca de la venirea unei noi promotii, se fac racolari pentru comitetele de organizare ale actiunilor de sfarsit de promotie. Cluburile studentesti sunt atat de numeroase incat ai nevoie de indumare si mai multe pagini pentru a le enumera. Ceva mai diferit decat in UPB, unde Best-ul si Liga sunt singurele activitati extrascolare.
Anyway, in ultimul an, in franta, am facut, cumparat, trait, mai multe decat in oricare din ultimii 5 ani. E firesc.
Ma simt putin trist pentru ca am terminat cu X-ul. O facultate de care m-am atasat aproape la fel ca de UPB.
Sa fie oare de vina biblioteca splendida, cu teancuri de BD-uri? Sau poate laboratoarele de informatica cu clima extremista? Sau Magnan, cantina-restaurant cu minunate pizza, super salate, steak hache si din cand in cand super meniuri de gala? Exista posibilitatea sa fie vina petrecerilor open-bar, meciurilor de ping-pong cu Markus, sau partidelor de roller si conversatiilor cu Cezar.
Prieteni francezi nu am prea avut; exceptiile sunt rare: Jean-Gab, Ghislain. Prieteni romani si internationali in schimb, multi si buni.
Va multumesc pentru un an de X frumos, in retrospectiva.
Au revoir.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment