Alex (alexbrie) wrote,
Alex
alexbrie

cand n-am ce face, imi gasesc :)

De fapt, mint: am ce face, dar..nu prea am chef sa fac asta.
Pe langa ca scriu cuvintele astea, pe ziua de azi am mai lucrat la traducerea raportului de stagiu(asa imi trebuie, daca am fost prost si nu l-am facut de la inceput in engleza, acum trebuie sa il traduc din franceza in romana; complicat, nu?); am mai rulat niste teste, citit emailuri, samd...

Printre altele, recitind comentarii de mai demult de pe site, am revazut
[testul si rezultatele sale de mai demult], testul de "completitudine" a vietii personale.
Refacand testul, de data asta cu accent pe cele pozitive (de pilda, am zis ca am locuinta ordonata si curata - in fine, depinde de gradul de toleranta al fiecaruia (iar eu am un grad de toleranta destul de mare :) ), si adaugand multe alte 'barbi', iata cam ce rezultate am obtinut:

Physical Environment: 17
Well-being: 16
Money: 22
Relationships: 21

Motivul pentru enormele diferente fata de rezultatele de mai demult? Probabil faptul ca e un test prost alcatuit, cu intrebari/raspunsuri fara libertate de miscare, de genul "alb/negru" cand raspunsul este "albastru", samd..
Cu alte cuvinte, am o viata destul de implinita, conform opiniei autorilor testului http://betterme.org/cleansweep.html ; la bani(unde sunt aproape falit) si la relatii(unde sunt atat de single) se pare ca stau cel mai bine. Vorba poetului..
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments